Thuraya satelitske usluge

Thuraya nudi kombinaciju geostacionarnih satelita koji rade u C, Ka, Ku i L-opsezima zajedno pokrivajući Evropu, Afriku, Bliski Istok, Južnu Ameriku i Aziju.


Usluge 


Robusna satelitska mreža Thuraya pruža pokrivenost na najudaljenijim lokacijama, osiguravajući satelitske komunikacije bez zagušenja kako biste bili u svakom trenutku povezani. Od inovativnog satelitskog dizajna do pouzdanosti svakog Thuraya uređaja i dodatne opreme, pružamo zaista vrhunsko rješenje satelitske komunikacije izvan granica zemaljskih sistema i celularnih mreža.

Ugovorima o romingu uspostavljenim u 161 zemlji, Thuraya je u mogućnosti da pruži pouzdane usluge rominga za naše postpaid i prepaid korisnike na više od 395 svjetskih GSM mreža. Pretplatnici GSM-a s tih mreža mogu takođe umetnuti svoj GSM SIM u Thuraya slušalicu kako bi uživali u uslugama rominga preko Thurayine satelitske mreže, kako bi ostali povezani kada su izvan GSM pokrivenosti ili kada putuju, a zemaljski roming je skup. .

Thuraya SatSleeve+

Savršena kombinacija pokretljivosti i jednostavnosti, Thuraya SatSleeve + je najbrži način da svoj telefon pretvorite u satelitski pametni telefon.

Idealno za ISR, SAR i pomoć

Thuraya Aero je posebno pogodna za ISR i SAR vazduhoplove i helihoptere. Thurayin L-band tehnologija je najbolji izbor za let na srednjem ili niskom nivou jer je prenos bez utjecaja postojećih vremenskih prilika.

Thuraya VSAT+

Ovo hibridno rješenje spaja super-brzu Ku-Band VSAT i dalekosežne L-Band usluge kako bi pružio jednu robusnu platformu, potpomognutu širokom mrežom. Koristi iDirect za ključne VSAT usluge, dopunjen ili Cobham ili Intellian antenom. Podršku za L-band pruža naš elastični i najprodavaniji Orion IP, koji je razvio Hughes.

Ku-band i L-band pokrivenost


Partnerstvo sa ITC Global omogućava korisnicima Thuraya proizvoda Ku-band vezu. Thuraya obezbjeđuje L-band kroz svoja dva geosinhrona satelita i pruža telekomunikacijsku pokrivenost u više od 161 zemlje u Evropi, Bliskom Istoku, Sjevernoj, Centralnoj i Istočnoj Africi, Aziji i Australiji. Mreža L opsega Thuraya pruža usluge glasa i podataka. 

„Udružujemo se s iskusnim glavnim distributerima, stvarajući mogućnosti za zaradu kroz lanac snadbijevanja, smanjujući opšte troškove i pružajući fleksibilne opcije za kupce.“

Shawkat Ahmed
BGAN world coverage map

Globalna mapa pokrivenosti

Po riječima glavnog komercijalnog direktora Thuraye Shawkat Ahmeda, VSAT + zadovoljava potrebe krajnjih korisnika nudeći integrirano rješenje koje kombinira pouzdanost, elastičnost i brzinu propusnog opsega. 

Pozovite nas

Nađimo zajedno, najbolje rješenje za vas.

Email us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *