OpenText

OpenText – lider u upravljanju informacijama o preduzeću (EIM – Enterprise Information Management). Naši EIM proizvodi omogućavaju kompanijama brži rast, niže operativne troškove i olakšavaju upravljanje informacijama i smanjenje sigurnosnih rizika kroz poboljšavanje uvida u poslovanje, uticaj i brzinu procesa.

 

OpenText ™ Content Suite upravlja protokom informacija kroz preduzeće od snimanja, preko arhiviranja i daljeg raspolaganja. Zahvaljujući agilnom upravljanju informacijama koje se izvodi najnovijim najboljim praksama upravljanja podacima i privatnošću podataka, Content Suite smanjuje rizik i omogućava organizacijama da se usredsrede na korištenje informacija za postizanje strateškog rasta i produktivnosti.

Content Suite radi bilo gdje kao cloud-native technology što pojednostavljuje implementaciju, nadogradnje i uvođenje novih funkcija. Sadržaj paketa može se kombinovati i sa Enterprise Managed Services za isporuku rješenja za upravljanje informacijama iz oblaka po izboru i s povjerenjem u jedinstvenu SLA iz OpenText-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *