Zašto smo uspješni

Raster je gradio godinama osjećaj sigurnosti i temeljitosti koji odaje svojim klijentima. Postoji niz faktora koji su bitni da bi se razumjeo naš uspjeh:

15 god OnLine

15 godina online funkcionisanja garantuje brzo i bezbjedno poslovanje i kupovinu preko interneta. Plaćanje je moguće žiro računom, pouzećem i kreditnom karticom. Od ove godine, par dana po uvođenju u Crnu Goru, implementirali smo i PayPal-om zaštićeno plaćanje.

Veliki izbor

4000+ artikala je uvijek na lageru, pri čemu je 25% posvećeno novim i interesantnim stvarima.

Redovno posjećujemo sajmove posvećene poslovnim rješenjima, uređajima i tehnologijama i trudimo se da ih uvedemo svakih par mjeseci.

Sigurnost

Svaka bitna radnja koja se obavlja u Rasteru je zavedena. Ovo je osnova ISO9001 standarda; zabilježavanje informacija KO – KADA – ŠTA je radio. Za klijente ovo naravno znači da se lako mogu riješiti i najkomplikovaniji problemi, jer postoji trag koji vodi do greške.

Paketi usluga

Bez obzira na veličinu, snadbijevanje Snadbijevanjepo principu mjesečnih porudžbina ima veliki benefit za firmu.

Forsira se planiranje porudžbina u odnosu na potrebe, praćenje troškova je bolje a uštede veće. Takođe doblo planirano snadbijevanje znači da ćete uvijek imati potrošni materijal kadda vam treba.

Imidz firme

Kada radimo ispitivanja klijenata, stavka koja je uvjek na vrhu pozitivne skale je otvorena, prijatna komunikacija i kulturno osoblje. Ova poslovna politika se oslanja na našu devizu “Život u kancelariji”. Kada provodite 1/3 dana na poslu, najmanje što želite je komunikacija sa tenzijom, pritiscima i verbalnim zamkama.

Dostava za 1h

U mogućnosti smo da dostavimo robu u bilo koji dio Crne Gore u roku od najviše 24h. U Podgorici je rok kraći – oko 1h. Za veće porudžbine dolazi naš vozač, dok za pojedinačne porudžbine radimo pomoću kurir službom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *