ZEBRA

Veća produktivnost sa enterprise skenerima, mobilnim kompjuterima, tabletima i printerima

Svakoga dana se od Vas se očekuje više, i kao rezultat, Vi očekujete više od tehnologije — veću efikasnost, veću tačnost, veću izdržljivost. Zato Zebra projektuje skenere, mobilne kompjutere, tablete i printere sa jednim ciljem — da Vam pomogne da radite bolje.

Mobilni kompjuteri i tableti

Najveći i najbrže rastući portfolio svaki sa intuitivnim interfejs koji prepoznajete. Ovi uređaji su napravljeni za rad — robusni, sigurni i uvezani sa ekskluzivnim softverskim paketom aplikacija i softverskih alatki za povećanje produktivnosti i ubrzavanje donošenja odluka na radnom mjestu. U proteklih 50 i više godina, Zebra je neprikosnoveni globalni lider u robusnim mobilnim uređajima što je glavni razlog što najveći broj organizacija vjeruje Zebri više nego bilo kom drugom proizvođaču na svijetu.

Printeri

Vremena za popravke printera nema. Štampači bi trebalo da funkcionišu bez grešaka, da budu nevidljivi. Kada ne funkcionišu, ne rade ni vaše operacije. Sa Zebrom preskačete ovu stresnu mogućnost. Projektovani da budu sa minimalnim održavanjem, Zebra printeri daju autonomiju, informacije – i za rayliku od drugih brandova, sigurnost – za bezbrižan rad i opravdan osjećaj zaštite.

Barcode skeneri

Skenirajte sve, svuda — bez obzira na uslove. Sa Zebrom ne brinete o pocijepanim barkodovima i teškim uslovima. Zebra skeneri predupređuju svaku situaciju i izazov, nudeći superiornu vidljivost i analitiku u realnom vremenu. Sa preko 50 godina na tržištu dokazane inovacije, zaštićeni ste performansama koje ne poznaju ograničenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *